MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
blocking requests doesn't seem to work
Current time: 10-27-2020, 05:50 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
blocking requests doesn't seem to work
06-06-2013, 01:45 AM (This post was last modified: 06-12-2013 10:47 PM by nilskuhn.)
Post: #1
blocking requests doesn't seem to work
Hi,

I am trying to block a single request (a gif) for a test with chrome. Don't get it to work:
http://www.webpagetest.org/result/130605_XV_YD9/

Example-result was tested with the following script:
Code:
ignoreErrors    1
logData    0
setCookie    http://otto.de
setCookie    http://beta.otto.de
setCookie    http://a1.beta.otto.de
navigate    https://beta.otto.de/damenmode/kategorien/hosen/
logData    1
block ottorum.gif
execAndWait     document.querySelector('#san_searchResult section div:first-child a').click();

I've also tried to add the ottorum.gif in the web-UI, no success :-(
Or do I have to use a regex instead (something like /.*ottorum\.gif.*/ )?

Can anybody give me a clue? Or has a working blocking-example for chrome?
Regards, Nils

Hint: If someone wishes to reproduce the problem please contact me for getting the cookie.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
blocking requests doesn't seem to work - nilskuhn - 06-06-2013 01:45 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)