Current time: 12-11-2019, 05:53 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
High CPU usage at London_IE8
07-24-2011, 11:53 PM (This post was last modified: 07-25-2011 03:26 AM by sajal.)
Post: #1
High CPU usage at London_IE8
Ive run some tests on London_IE8 recently, and noticed something is causing very very high CPU usage in WPT results. The cpu graph stays locked at 100% for a while and start render line is also pushed further than it should... (The onpage image tags even start processing before that)

Results from other test nodes don't reflect that....

Any clues as to whats going on? Can we have the hardware specs of London_IE8 and Dulles_IE8?

EDIT:

Compare
http://www.webpagetest.org/result/110724...1/details/
http://www.webpagetest.org/result/110724...1/details/

cdnplanet.com: We help you select the right CDN
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2011, 10:45 PM
Post: #2
RE: High CPU usage at London_IE8
Thanks, I'll work with the Watchmouse guys to see if we can figure out what is going on. I've never seen a case where high CPU utilization or weird behavior like that was caused by the hardware specs. It has always been either something with the OS configuration or something like Antivirus software.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)