Current time: 12-13-2019, 05:27 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test Results do not account for 7 seconds?
10-22-2010, 02:51 AM
Post: #1
Test Results do not account for 7 seconds?
First off I want to say great contribution to the web! Secondly I am looking at the following report:
http://www.webpagetest.org/result/101021...reen_shot/

At the very bottom you will see these stats:

4.894 sec. (24 items remaining) Downloading picture http://lampsusa.securednshost.com/media/...g-1.gif...
12.977 sec. Done

Does anyone have any recommendations on how I can figure out what is going on in that last 7 seconds?

It only seems to occur in IE (Chrom & FireFox load fine)

Thanks!
Jessica Hartman
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-22-2010, 05:08 AM
Post: #2
RE: Test Results do not account for 7 seconds?
Go to the waterfall page, it tells you exactly what is going on: http://www.webpagetest.org/result/101021...1/details/

It looks like you have a bunch of images that have the incorrect path and are returning 404's (after taking quite a while to fail) - red = bad. For example:

http://lampsusa.securednshost.com/images...dow_ne.png

Fix all of the broken images and the page should be a lot faster (and actually work).

Thanks,

-Pat
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)