Current time: 02-19-2020, 11:46 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wpt_batch.py - xml failed to retrieve
10-31-2014, 03:37 AM
Post: #5
RE: wpt_batch.py - xml failed to retrieve
Thanks Patrick, yeah I did a diff and it seems my files are the exact same except I have my server ip hard coded in. I shouldn't have said I have automatically eliminated permissions by running the script on the server itself. I was thinking there still could be a permission missing on a folder or file where the test/id or something else cannot be called or accessed. With that said, I used the install check script on the server and everything looks ok there too as far as permissions (and everything else).


PHP version at least 5.3: 5.5.9-1ubuntu4.4
GD Module Installed: yes
zip Module Installed: yes
zlib Module Installed: yes
curl Module Installed: yes
php.ini allow_url_fopen enabled: yes
APC Installed: NO (optional)
php.ini upload_max_filesize > 10MB: 20M
php.ini post_max_size > 10MB: 80M
System Utilities

ffmpeg Installed (required for video): yes
ffmpeg 1.x Installed with fps, scale and decimate filters(required for mobile video): 1.2.6-7:1.2.6-1~trusty1,fps,scale,decimate
imagemagick compare Installed (required for mobile video): yes
jpegtran Installed (required for JPEG Analysis): yes
exiftool Installed (required for JPEG Analysis): yes
Filesystem Permissions

{docroot}/tmp writable: yes
{docroot}/results writable: yes
{docroot}/work/jobs writable: yes
{docroot}/work/video writable: yes
{docroot}/logs writable: yes
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: wpt_batch.py - xml failed to retrieve - sjwill23 - 10-31-2014 03:37 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)