Current time: 12-08-2019, 06:41 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Images N/A with SSL turned on
10-13-2014, 02:48 AM
Post: #1
Images N/A with SSL turned on
I turned on SSL for my sites. Now I'm getting N/A for image optimization (compress and progressive).
Headers don't indicate gzip for my jpegs, and I've yet to find more info on this in the docs or forums.

http://www.webpagetest.org/result/141012...1/details/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2014, 10:56 PM
Post: #2
RE: Images N/A with SSL turned on
It's just an artifact of SSL testing on Chrome right now. The test agents don't currently have access to the response bodies for SSL resources in Chrome so the image optimization checks are not run - hence the N/A. I have plans for how to handle it, just haven't had time to implement it yet.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-01-2015, 06:32 AM
Post: #3
RE: Images N/A with SSL turned on
sorry to jump onto an old thread, but I had a SSL security question with compressed images results. Does enabling HSTS screw with webpagetest.org's ability to test for such? I checked gzip, and I don't believe images are gzipped [on our server], but noticed https://teamblueridge.org's test results get N/A where another site like cyanogenmod.org gets such results. I can only guess it has to do with image headers, thus my question. Thanks for your time in advance.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-12-2015, 11:43 PM
Post: #4
RE: Images N/A with SSL turned on
We're actually seeing N/A for "compressed image" in all tests regardless of which browser option we select. Is this feature currently not available, or is there a specific combination of settings we need to use to get a successful score?

One thing worth noting is we are are testing a direct image reference and not a standalone page, so I'm not sure if that is an influence.
http://www.webpagetest.org/result/151112_XB_PMS/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-13-2015, 02:24 AM
Post: #5
RE: Images N/A with SSL turned on
Probably because wpt doesn't know how to process gzipped images and that is confusing it. It shouldn't be too hard to fix but you probably also want to turn off gzip for your images.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)