Current time: 07-11-2020, 12:52 PM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bug in test results or am I doing something stupid
08-28-2012, 01:14 PM
Post: #1
Bug in test results or am I doing something stupid
Hi Paul,

I'm getting

FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoy...mbined.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoy...nizr-1.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoy...mbined.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoy...izr-ie.css
FAILED - http://gogrid.polimex-sino.com/jadremtoy...izr-ie.css

Notice it has duplicated the style sheets, I'm dead set I've only links to single style sheets

The page is Mobilo Toys

The result is here in the test history

Thanks for looking

cheers
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-28-2012, 11:31 PM
Post: #2
RE: Bug in test results or am I doing something stupid
You've run into the missing schema double download issue: http://www.stevesouders.com/blog/2010/02...-download/

If you test in other browsers e.g. Chrome, IE9 etc., you'll notice it doesn't happen.

Andy

Andy

Using WebPageTest - http://usingwpt.com/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-29-2012, 07:39 AM
Post: #3
RE: Bug in test results or am I doing something stupid
(08-28-2012 11:31 PM)andydavies Wrote:  You've run into the missing schema double download issue: http://www.stevesouders.com/blog/2010/02...-download/

If you test in other browsers e.g. Chrome, IE9 etc., you'll notice it doesn't happen.

Andy

Thanks Andy

Much appreciated

Norman
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)