MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
Firefox not working and CSV filename issue
Current time: 03-03-2021, 06:57 AM Hello There, Guest! (LoginRegister)

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firefox not working and CSV filename issue
02-21-2012, 04:59 AM
Post: #1
Firefox not working and CSV filename issue
I have the agent set up on a 64-bit windows 2008 server and IE and Chrome are working like they should right now but Firefox always opens Chrome instead it runs through just fine though. I also tried changing the browser=Chrome to browser=Firefox in the wptdriver.ini and it did load firefox after that but it just opened to the default startup page and went nowhere from there.

Also, when I try to download any of the files as Raw page data or Raw object data for IE or Chrome, the filename is always csv.php, is there any way to get it to get them to name the files like on the public instance?
my locations.ini is:

Code:
[locations]
1=Server1
default=Server1

[Server1]
1=IE
2=Test
default=IE
label="Server1 (IE8, Chrome, Firefox)"

[IE]
browser=IE 8
connectivity=LAN
;browserExe=pagetest.exe
latency=0
label="IE 8"
;key=

[Test]
browser=Chrome,Firefox
label="Test"
connectivity=LAN

and my wptdriver.ini is:

Code:
[WebPagetest]
url=host
location=Test
browser=Chrome
;key=TestKey456
;debug=1

[Chrome]
exe=""C:\Users\wpt_agent\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe""
options='--load-extension="%WPTDIR%\extension" --user-data-dir="%PROFILE%" --new-window --no-first-run --no-default-browser-check --enable-experimental-extension-apis'

[Firefox]
exe="C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
options='-profile "%PROFILE%" -no-remote'
template=firefox
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Firefox not working and CSV filename issue - Carrosion - 02-21-2012 04:59 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)