WebPagetest Forums
error code 9997 test timed out with no content - Printable Version

+- WebPagetest Forums (https://www.webpagetest.org/forums)
+-- Forum: Web Performance (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Discuss Test Results (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: error code 9997 test timed out with no content (/showthread.php?tid=853)



error code 9997 test timed out with no content - niallmur - 06-20-2011 11:37 PM

Hi All,

i have set up a private instance of web page test and everything seems to be going ok when running the test until i get the results. it is coming back with a error code 9997 no content, also the screen shot is coming back blank! has anyone any suggestions on what may be wrong in my setup?


RE: error code 9997 test timed out with no content - pmeenan - 06-20-2011 11:48 PM

I assume it's 99997 which is a page timeout. Do you see the browser loading the page you are trying to test?


RE: error code 9997 test timed out with no content - niallmur - 06-20-2011 11:54 PM

(06-20-2011 11:48 PM)pmeenan Wrote:  I assume it's 99997 which is a page timeout. Do you see the browser loading the page you are trying to test?

Hi Patrick,
thanks for the quick reply
yes its 99997! sorry. the browser window loads blank when the test is running but i do see the url in the tab.
also on the browser window there is a "sad face" which i presume is telling me something is up.


RE: error code 9997 test timed out with no content - pmeenan - 06-20-2011 11:59 PM

Try adding:

use current account=1

to your urlblast.ini. That will run the browser as the same user that is running urlblast (and presumably as when you try to browse manually).


RE: error code 9997 test timed out with no content - niallmur - 06-21-2011 12:38 AM

Hi Patrick,
That worked! thanks for the help. The private instance does not have a test history tab like the web version of WPT does. Is it possible to set this up in the private instance or would it be better to use something like http archive or show slow to store the test histories?

thanks

niall


RE: error code 9997 test timed out with no content - pmeenan - 06-21-2011 01:03 AM

Hmm, that's a little strange - the history tab should be there (though Sergy and I did just hack in show slow integration for Velocity so trended history data will be available in an updated release soon).

Looking at the code, the Test History tab isn't optional so it shouldn't even be possible for it to NOT be there - strange.


RE: error code 9997 test timed out with no content - niallmur - 06-21-2011 11:53 PM

Hi Patrick,

i have attached a screenshot of the private install showing the missing history tab. It would be useful so i could compare 2 tests over time but i will definitely take on the release with show slow when its available, Seen you present this at velocity and it looked great!

thanks

Niall


RE: error code 9997 test timed out with no content - pmeenan - 06-22-2011 12:34 AM

Just noticed from another thread someone had the same issue. Go into your settings folder and rename custom.css back to custom.css.sample. It is there to allow you to override the UI behavior and the default hides a bunch of stuff :-) (I'll make the sample a lot less damaging next time)